ILTATORI-PERINNE ELÄÄ VARKAUDESSA

Syvä vastuullisuus ympäristöstä ja ympäröivästä yhteisöstä on LakiMajakan tärkeimpiä toimintaperiaatteita. Päiviönsaarelaisena yrityksenä arvostamme ja kunnioitamme paikallista kulttuuriperintöä. Lasten ja nuorten tukeminen konkreettisen yhdessä tekemisen ja urheilun kautta on meille sydämenasia.

Varkauden Päiviönsaaressa on jo vuosia tehty arvokasta työtä paikallisen kulttuurin vaalimiseksi ja säilyttämiseksi. Päiviönsaaren iltatori on vanha perinnetapahtuma, joka ylläpitää varkautelaista kesätorikulttuuria, vaalii alueen ympäristöä sekä kokoaa yhteen kaikenikäisiä ihmisiä läheltä ja kaukaa. Iltatori on yhteisöllisyyden ja koko varkautelaisen me-hengen välittäjä, joka tuo paikan ja perinteet myös matkailijoiden ihailtavaksi.


Me LakiMajakalla tuemme Päiviönsaaren iltatoria paikallisen yhteistyötoiminnan kautta. Tämän kesän ensimmäinen iltatori järjestettiin Vekara-Varkaus-festivaaliviikolla, tiistaina 9. kesäkuuta. Iltatorilla torimyyjät muun muassa hemmottelivat herkkusuita muikuilla, Evita-pelle viihdytti lapsia ja läheisen yhteistyöseuramme Hukkapallo ry:n juniorit pelasivat sählyä. Kesäkuussa iltatoreja järjestetään vielä kolmena tiistai-iltana, 16.6., 23.6. ja 30.6. Heinäkuussa iltatori järjestetään 7.7. Kesän viimeinen iltatori ilahduttaa 7.8. Taiteiden Yö -tapahtuman yhteydessä.

Lapset, nuoret ja aikuiset – tervetuloa iltatorille!