TERVETULOA LAKIMAJAKKA OY:N UUDISTUNEILLE KOTISIVUILLE

LakiMajakka Oy:n uudistuneet kotisivut julkaistiin 14. elokuuta 2015. Uudistushanke käynnistyi kesäkuun alussa, ja sen aikana päivitettiin kotisivujen visuaalinen ilme sekä uudelleenmuotoiltiin sivuston sisältöä. Tuoreet kotisivut löytyvät vanhasta www.lakimajakka.fi-osoitteesta.

Uudet verkkosivumme on suunniteltu ja toteutettu asiakasnäkökulmasta käytettävyyden ehdoilla. Vallitseva mobiililaitteiden aikakausi asettaa kotisivuille tietynlaisia toimivuusehtoja älypuhelin- ja tablettilaitteissa. Näiden mobiilivaatimusten edessä vanhat kotisivumme eivät enää kyenneet palvelemaan asiakkaitamme tarpeeksi ketterästi. 

Sivustouudistuksen keskeisenä tavoitteena oli parantaa sivuston käytettävyyttä, sillä merkittävä osa kotisivujemme kävijöistä vierailee sivustolla mobiililaitteita käyttäen. Uudet responsiiviset sivut takaavat hyvän käyttökokemuksen myös älypuhelimella ja tablettilaitteella, koska sivuston sisältö mukautuu päätelaitteen mukaan.

Toisena tavoitteena oli luoda verkkosivut, jotka mukailevat yritysilmettämme niin visuaalisen ulkoasun kuin sisällönkin puolesta. Uuden ulkoasun raikkaat värit ja kuvat noudattavat yrityksemme brändi-ilmettä. Sisällöntuotannossa kiinnitettiin erityishuomiota toimistomme laajaan osaamiseen sekä toiminnan lähtökohtiin, jotka mukailevat brändilupaustamme "Vaihtoehtoja on". Kotisivu-uudistuksen yhteydessä täydennettiin palveluiden kuvauksia ja toimistomme keskeisiä toimintaperiaatteita. Erityisinä huomionkohteina olivat sisällön selkeys, saatavuus ja kattavuus. 

Täysin uutena toimintona on sivuston englanninkielinen versio, joka palvelee ulkomaalaista asiakaskuntaamme. Sivuston sosiaalisen median lähestyttävyyttä parannettiin lisäämällä kotisivuille yhteisöliitännäinen, jonka avulla kotisivujen sisältöä voi jakaa eri sosiaalisen median kanavissa. 

Uudistushankkeen yhteydessä toimistomme siirtyi aktiivisempaan ja säännönmukaisempaan tiedotuskulttuuriin. Keskitymme tiedottamaan pääasiallisesti yhtiömme liiketoiminnasta sekä yhteiskuntavastuusta. Sivuillamme julkaistavat tiedotteet havainnollistavat rooliamme ja panostamme paikallisessa yhteisössä, suomalaisessa yhteiskunnassa sekä kansainvälisessä viitekehyksessä. 

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja parannusehdotuksia kotisivujen jatkuvan kehittämisen tueksi. Palautetta uusista kotisivuista voi jättää verkkovastaavalle sähköpostitse tiina.j.rajamaki@student.jyu.fi.