Ajankohtaista

ILTATORI-PERINNE ELÄÄ VARKAUDESSA

11.6.2015

Syvä vastuullisuus ympäristöstä ja ympäröivästä yhteisöstä on LakiMajakan tärkeimpiä toimintaperiaatteita. Päiviönsaarelaisena yrityksenä arvostamme ja kunnioitamme paikallista kulttuuriperintöä. Lasten ja nuorten... Lue lisää »

VARKAUS PUOLIKAS 2015

9.6.2015

Lakiasiaintoimisto Majakka oli tänäkin vuonna Varkaus Puolikas -urheilutapahtuman yhteistyökumppani. Varkauden kaupungintalon edusta täyttyi kovakuntoisista urheilijoista ja innokkaista kannustajista, kun jo perinteeksi juurtunut... Lue lisää »

LAKIMAJAKKA TÄYTTI 7 VUOTTA

15.10.2014

Majakan Varkauden toimistolla juhlittiin 7-vuotispäiviä 10. lokakuuta. Päivällä järjestettiin kaikille avoin kahvitilaisuus. Illalla juhlia jatkettiin ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kiitos mukavasta syntymäpäivästä... Lue lisää »

MAJAKAN NAISILLE MENESTYSTÄ KATUSÄHLYSSÄ

14.7.2014

LakiMajakka oli vahvasti mukana kaksipäiväisessä Soisalo Strong -liikuntatapahtumassa, joka järjestettiin Varkaudessa 7.-8. kesäkuuta. Juoksupainotteisen viikonlopun yhteydessä pelatun firma- ja harrastejoukkueiden... Lue lisää »

KHO:LTA LINJAMUUTOS ”AMERIKAN PERINTÖJEN” VEROTUKSEEN

13.2.2014

Ratkaisussaan KHO 2014:9 korkein hallinto-oikeus katsoi, että Yhdysvalloissa asuneen Yhdysvaltain kansalaisen Yhdysvalloissa sijainnutta omaisuutta ei tullut ottaa huomioon Suomessa asuneen perinnönsaajan perintöverotuksessa. Ratkaisu poikkesi... Lue lisää »

Suosittele meitä

  • lakiasiainpalvelut
  • lakiasiainpalvelut